Aloitetaan näyttävimmästä, suosikkimehustamme, kermavaahdosta. Loogisesti maukkain kermavaahto valmistetaan kermavaahtopurkkeilla ja kermavaahtosuihkulla. Koska kaasu kermavaahtopurkeissa ruiskutetaan korkealla paineella kermavaahtosuihkuun, missä se sekoittuu kerman kanssa, syntyy herkullisen ilmavaa kermavaahtoa.
500 ml kermaa
– 125 g sokeria
– 2 ruokalusikallista vaniljaekstraktia
– Kermapuristin
– Kermasuihku
Sekoita kerma, sokeri ja vaniljaekstrakti kermavaahtosuihkussa. Ravista voimakkaasti, jotta kaikki sekoittuu hyvin. Kun se on saanut kauniin tasaisen koostumuksen, on aika lisätä kermavaahtopurkki kermavaahtosuihkun erityisestä aukosta.
Pina Colada on yksi maailman klassisimmista cocktaileista, joka valmistetaan usein rommista, kermasta ja ananaksesta. Olet ehkä ollut tietämätön siitä, että kermasuihkeen ja kermakuormittimen käyttö on ratkaisevan tärkeää tämän reseptin onnistuneessa valmistuksessa. Toiseksi viimeisessä vaiheessa ananasseos laitetaan kermasuihkeeseen, jota ladataan kahdesti N2O-kermakuormittimella. Kun juoma on pidetty jääkaapissa tunnin ajan, se on valmis tarjoiltavaksi ja päätyy cocktaillasiin.
Bonuspisteitä Pina Coladan koristelusta ananasviipaleella ja ananaksen lehdellä!
120ml ananasmehua
60ml valkoista rommia
60ml kermaa
Ananasviipale
Ananaksen lehti
La Perla Superiore, Artisokansydämet, vedessä, 425 ml
Toimittaja ei tarjoa yksityiskohtaista tuotekuvausta.
KOKO: 425 ml
MERKKI: La Perla Superiore
RESEPTI: vedessä
PAKKAUS: 12
VARIANTTI: Artisokansydämet